tiistai 28. toukokuuta 2019

KIEKKOUSKONTO ON OOPIUMIA KANSALLE

Tuhannet, jopa kymmenet tuhannet ihmiset kokoontuvat hurmoksessa huutamaan, hyppimään ja tanssimaan sovituille juhlapaikoilleen. Puolialastomat miehet ja naiset hyppivät ja loiskivat suihkulähteissä nauttien samalla lisää mukaansa ottamiaan huumaavia aineita.
Palvontamenojen huuto ja meteli jatkuu läpi yön aina aamuun asti.
Onko kyseessä muinaissuomalainen kesäpäivänseisauksen juhla, josta Agricola kirjoitti:"Siellä juopui ukko sekä akka"?
Niin ukko kuin akkakin kyllä ovat juovuksissa, ja Agricolan sanoin"muutakin häpeää tehdään", mutta kyseessä ei ole tuhannen vuoden takainen vaan tämän meidän aikamme uskonto, niin sanottu kiekkohulluus, jolle uhrataan miljoonia ja taas miljoonia euroja kansalaisten verorahaa. Sillä tämä uskonto tarvitsee harjoittamiseensa valtavia temppeleitä sisätiloihin luotuine jääkenttineen, joilla erityisiin asuihin naamioituneet puolijumalat kiitävät kovaa vauhtia toisiaan tönien taistelussa kiihkeästi mustasta merkkikappaleesta, jonka oikeanlaisella liikuttelulla ja toisia puolijumalia sopivasti tönimällä pääsee osalliseksi Graalin maljasta, jota nimitetään kultamitaliksi ja johon liittyvästä metallisesta maljasta ensin juodaan sampanjaa ja johon  puolijumalat joskus riittävän juhlinnan jälkeen saatavat myös laskea pyhän virtsauhrin.
 Rituaalin aikana huudetaan erilaisia pyhiä sanoja kuten "ÖÖÖÖ", "Mörkööö" ja muita vain kulttiin vihittyjen hallitsemia salasanoja.
Juhlan lopuksi särjetään suihkulähde ja täytetään se roskilla.
Marxilaiset ja monet muutkin ovat sitä mieltä, että uskonto on oopiumia kansalle. Sillä pidetään rahvas nöyränä ja poissa sellaisista ikävistä harrastuksista kuin kapinoinnista esivaltaa vastaan, hallitsijoiden arvostelusta tai peräti pyrkimyksistä demokratiaan.
Ja sen huomaa.
Juuri tänä päivänä, kun huoltomiehet vielä keräävät roskia suihkulähteestä, rakennetaan Tampereelle, kultin pääpaikkaan, Areenaksi kutsuttua nykyuskonnon temppeliä, jonka rinnalla Rooman Pietarinkirkko on vaatimaton mäkitupa. Ja Areenan korkeimmalle huipulle, kaikkien uskonveljien palvottavaksi, tullaan pystyttämään ylipappi Kummolan kultainen ratsastajapatsas.
Sitä kohti on jokaisen kaupunginvaltuuston on vuosittaisilla määrärahoilla kumarrettava, samoin kuin jokaisen veronmaksajan, jonka on sen eteen valtuuston päätöksellä annettava roponsa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti